Earth hour


Påsk

Detta gjorde jag idag:


Förberedelser

Dagen har varit till en början jobbig men sedan blivit rolig. Jag o några kompisar åkte till stan för att kolla balklänningar. Vi gick länge och långt och när vi kom till den butiken jag ville till hittade jag inte det jag sökte. Bra. Och skorna jag beställt var FÖR höga och stora så det blir att fixa en storlek mindre och om jag inte kan ha dem heller så blir det plan b. Klänningen är beställd. Yay.
Jag är väl då den ända som tittar på let's dance. Jag tycker det är en tradition att titta på let's dance på fredagar och äta popcorn.


Untitled Video


Till dig som tar till dig detta

Den gåvan som vi inte ofta tänker på eller som vi ofta tar för givet är livet. Vi har ett liv och att folk mår dålig är inte bra. En del människor säger eller gör dumma saker så att en del vill ge tillbaka den gåva de fått. Och om du har en kompis du känner behöver kärlek och uppskattning, ge henne eller honom det. För om du inte gett den där kramen eller sagt att du älskar dem hade de kanske inte kunnat gå till skolan eller jobbet nästa dag för det tagit steget över kanten.
Älska dina kompisar och tveka inte att säga något litet, allt hjälper.
Till alla som läser: jag älskar dig!


Jag är bara mänsklig


Engles

Jag sitter och läser the wave. Den är jätte dålig.


Måndag jaaaa

Måndag idag. Jätte kul, fast så farligt var det inte. Fick veta att jag satt G på so och spanska prov.
Mina känslor är lite över allt just nu så jag ursäktar mig om jag framstår som lite skitso.


Dö?

Ja


Aa visst

Alla säger att man ska "leva livet" och "jag är ung man måste njuta av det". Men att leva livet är inte att dricka all den där jävla spriten eller ligga med alla jävla killar. Visst kan man ha en fylla någon gång och man kan gå på en krog men kompisarna men att supa och vakna upp gravid eller men könssjukdomar är inte särskilt att leva i nuet. Du kanske inte en lever. Du får gärna ha kul men inte på dina hjärncellers bekostnad. Du måste ha dem för att leva ett normalt liv.
Att leva i nuet är inte att röka på, supa eller ligga det är att inte tänka på det som hänt förr eller det som kommer hända.


Partyyyyyy... or not

Ja här sitter jag i soffan tittar på en b-film med snarkningar och vinden i bakgrunden. Mamma och Mathias tycks ha blivit matförgiftade (kul) så nu sitter jag i soffan och har skit tråkigt


Landet

Det finns inget bättre än att åka ut till landet när man är som mest vilse. Att åka ifrån allt och bara sitta och tänka på sig själv är viktigt att man gör annars kommer man aldrig på pli på sig själv.
Jag tänke bara säga att jag mår bra trots tidigare inlägg, jag känner bara att mina vänner glider i väg. När dom inte gör det. Men jag får tänka att allt i livet är inte om du har jätte kul med dina vänner eller om dom gör något och du är inte med. Att veta att de älskar dig för den du är och alltid finns där räcker. Iblad är jag så barnslig och blir så arg på något så dumt.


Jag mår inte bra

Ny får det vara nog. Jag orkar inte leva med ett fake leende. Jag är så otroligt avundsjuk och det får mig att bete mig dumt mot mina kära kompisar och jag kan inte vara glad när jag ser att de har kul. Jag står i skuggor mod en lampa som sol. Jag har inget att vara glad för jag vill alltid ha bättre. Varför?


Min dröm

Jag bor på typ kanerieöarna med farmor och farfar, pappa och hans nya tjej. Sen ska jag Tove och Camilla sno något jätte dyrt vid en vattenplats. På natten springer jag över fälten och blir nästan biten av en orm sen är det natt och jag hittar någon som jag väcker upp så vi kan åka till ett plan så vi kan flyga hem.


Godis

Herrrrrrregud vad jag saknar godiset man åt när man var liten. Kommer ni ihåg napparna man doppade i pulver, foten och den här så klart:


Dubbel hakor


Trött


God natt


Vem bryr sig?

Här får du se när bild på mig när jag äter (


Tisdag värre än måndag


Välj

Som ni märkt har jag gjort en del video inlägg, jag skulle vilja då fråga om ni tycker jag ska fortsätta med det eller inte. Jag kommer så klart skriva ändå men vill bara veta vad ni tycker.


Smörgås o juice


Untitled Video


Untitled Video


Fredag

Man hör inte vad jag säger men men


Video blogg

Sök på sabuntski på you tube


Skolan är jobbig...

Jag nyser varje minut och det rinner i näsan plus att jag inte har mycket till röst. Och så kommer vi till det är med skolan.


Sjuk

Jag verkar ha fått en sjukdom som håller i sig i typ ett år. Jag är tjock i halsen och täppt i näsan. Jätte mysigt. Denna vecka kommer bli sååå tråkig vill bara ha helg och det ät NU
Jag vet nu vad jag vill göra med mitt hår:


Ben å Jerry

Tjaaa tjaaa
Nu är jag tillbaka från sol och bad. Det var underbart förutom alla vältränade människor. Igår var det konsert, rise against, super kul. Nu väntar ett berg av läxor. Inte så bra. Men först bj


RSS 2.0