Bye

Nu åker vi från huset. Kanske kan uppdatera när jag är på hotellet, lovar inget. Ha det då trevligt allesammans
Vi ses snart <3 :)


Syster Amanda

Idag har jag varit Amanda och vi har spelat Wii. Så otroligt kul vi hade. Jag visste inte att jag var så duktig på racingspel. Nu sitter jag och försöker lugna min rädsla för flygresan.


Resfeber

Jag är jätte nervös över att vi ska flyga i 5 timmar. Jag är flygrädd och har alltid varit det. Det brukar hjälpa om jag tänker på dit vi ska men jag sitter alltid som på nålar. Men när resan är över kommer jag chilla vid poolen i solen.


You are a stupid hoe

Jag pallar inte. När man mår som sämst får man skit. När man tror att något ska bli kul paras man ihop med invalida och envisa människor. När det är fredag får man hick jävel.


Fysik kan döda

Jag har idag fysik prov. Jag försökte att lära mig lite igår men det har jag glömt nu så det spelar ingen roll vad jag får på fysiken. Sen är det en lång dag. Hatar det och i kväll har jag teater. Jag önskar att jag kunnde hoppa över denna dag för jag orkar varken med en timma kemi eller teater.


Va fan

Det som pågår i mitt huvud nu: varför? Leva? Nej, jag kan dö. Rise against. Plugg. Fuck. Avundsjuka. Musik. Choklad. Kläder. Kropp komplex. Människor jag hatar. Spanien. Rosa hår. Ful. Kompisar. Sommar. Jordgubbar. Pannkakor. Bugg. Skola. Klänningar.


Jag går i dagar i tröjan du hatar

Idag har det varit chilldag. Först hade jag sovmorgon sedan matteprov och det gick jättebra. Sen åkte jag med mamma och Mathias till sickla och Nacka forum där vi åt middag och handlade lite. Jag fick med mig hem ett nytt iphone skall, ögonskugga och kunskap om hur jag uppdaterar iphonen. Nu sitter jag i soffan och tittar på fuskbyggarna. Tycker det är lite tråkigt men det är inte jag som har kontrollen.


Rubrikbrist

Idag har jag sovmorgon till kl:12 men sova länge kunde jag inte göra för städerskan kommer kl: 08. Anledningen till att jag har sovmorgon är att jag har nationella i svenska. Efter det ska jag ha gympa och då har vi "prov" i volleyboll. Det kanske går bra om jag hamnar i ett bra lag. Nu ska jag sova lite i soffan.


Sorry sorry

Ledsen för att jag inte bloggt på länge men jag mår skit så jag tar en blogg paus. Det kan ta en dag eller en månad huvudsaken är att när jag känner mig bra igen så bloggar jag igen.


Död


FML BIG TIME

Jag har det sämst just nu. Orkar inte ska nog ta och gå över ett stup. Visst finns det bra saker i mitt liv: jag har världens bästa vänner och en underbar familj. Men iblad känns det som om det inte räcker.


RSS 2.0