Visade sig att jag hade detta:

<3333333333333333333


Söndags kväll

Ååå jag vill bara ha en dag till som jag kan sova ut, snälla. Nej det får man inte.
Idag har jag gått ute i naturen och så har jag prov bakat inför nästa helg. Jag kan bara säga att det är de bästa jag gjort hittils.


voxer

tja jag sitter nu och voxar med amanda, jätte kul. min uppdatering har sugit, jag vet men ibland pallar man inte. Nu är lill lördag över och i morgon väntar torsdag, då har jag teater och lång skoldag. KUL.

Jag är cp

Hjälp! Jag behöver hjälp, hur lägger man upp en video p bloggen?

Yay not

Nu börjar härliga tisdags morgon. Jag är inte en jag hatar måndagar människa, min värsta dag på veckan är tisdag


Varför

I denna dagen har jag skrattat så folk vänder sig om. Bra Sabina, du som sa att du skulle ta det lungt med det. Sedan har jag skypat med Amanda och Camilla. Kul.
Sen måste jag ta tag i mitt rum. Typ NU.


Inget

Härliga mondags morgon. Jag älskar dig, du ger mig frukost och välbehag. Dagen av alla dagarna det äro du. Fyll min kopp av energi för ty du äro den ända som kan. Härliga mondags morgon gå och ta dig.
Amen


Kl 22:48

Känner mig forever alone.
Tittar på äkta människor som går på 1:an, gissa vem jag hittar då. Jo han som spelar Erik i onskan. Åååå han är så snygg.


Ingen vill ha mig

Ja det finns både bra och dåliga sidor med att inte bli pushade av kompisarna att uppdatera bloggen.


Tidig lördags morgon

Känslan när man hör sin egen mage göra ljud ifrån sig som om den levde ett eget liv är...... Jag vaknade kl 8:00 bara Emil och Martin var uppe så jag tog min bok, Elsas hemligheter, och började läsa. Det är så mycket lättare ätt läsa en bok om man tycker den är bra.
I går träffade jag Ellen i centrum och vi shoppade lite sedan bar det hem till mig där vi bakade cupecakes men vi glömde smör. Men gott blev det. Sedan åkte hon hem.


Lunch med los frendos

Tja nu sitter jag i matsalen och äter. (nähä) vi har bara tres lektioner kvar yay sedan ska jag möta Ellen i centrum


God bajs morgon

Ja nu önskar man att man gått och lagt sig tidigare. Orkar inte med skolan, vill sova
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?v=8ap2xnMcvpw


Onsdag

Jag har inget roligt att skriva om såå ja. Lösenordet till gymnasievalet har kommit så jag måste gå på några öppna hus snart och sedan ta MYCKET MOD till mig för att välja vilken skola och vilken linje jag vill gå i tre år.


Nej fy fan

Ber om ursäkt för det ovårdade språket men det var jävligt skönt att få sova i några minuter efter man blivit klar med läxan. Gympa lektionen vi hade idag gick ganska bra för utom att min lärare är cp. Annars var dagen ok. Nu ska jag fortsätta titta på anime.


Dagens

Idag slängde jag på mig ett linne, basebolltröja och svarta jeans. Till det har jag en udda frisyr och rosa runda örhängen


Zzzzzzzz

Jag är aptrött just nu, skulle vilja sova i stället


Ta mig här ifrån

Ja idag har jag dampat på mina klasskamrater och jag vet att ni kanske tycker att jag klagar mycket på dom men.... Ja på fredag ska jag träffa Ellen vi ska kolla affärer och det behöver jag verkligen sedan ska vi hem till henne


Så bra

Jag känner att mig helg varit ganska dålig. Min diet har varit stekta ägg, nutella cupecakes, pizza och cola. Jaaaa jätte bra... Not. Fan får ta och skärpa mig. Ny vecka, ny tag.


Komma till den kvällen...

Hej alla jag har nu fått damp för första gången på min IPad, tänkte att ni skulle veta det.

Någon

Nej jag hatar livet som tonårig. Man har ingen aning om vem man är och på deg ska man välja vad man vill göra med sitt liv. Jag skulle behöva träffa kompisar och slippa dessa obehagliga tankar kring gymnasieval


Helvete också

Glömmer alltid att säga att jag har skaffat tumblr nu den heter www.thorelli.tumblr.com

Mmmm det finns Inge godare än cupecakes särskilt när man gjort dem själv.

Att baka är kul men att sedan diska är midre kul sen blir man ju också trött så man får inte baka för mycket. Därför har jag en degel och det är att jag bara ska baka på helger. Dagen har bestått av att försöka suffla och gör the running man. Det går sådär men bättre än när jag började.

Theres a point in life were blogging much does't mean your good at it, it means you have no life

Ja min engelska stavning och grammatik suger men det rubriken säger, så känner jag. Jag kan ge er många inlägg med det är för jag inte har något annat att göra.

Känns som södag

Nu är jag 50 kr rikare för jag har hjälp pappa att plocka undan jul grejor och så har jag dammat. Pappa får göra resten. Det ger inte så mycket lördags kännsla att stor städa men jag hoppas på att få baka idag vart vet jag inte, ska göra det hos pappa eller mamma? Jag vill också ut och kanske träffa kopisar.

Det finns många personer jag skulle vilja ge en rak höger

Tjaa tjaa bloggen. Idag har sugit ganska mycket och den kommer suga lite till för jag har teater, som är ganska kul, till fucking tio och jag har haft en skoldag som börjat kl åtta och slutat kl fyra. Så nu blir det att sova. En annan anledning till varför dagen sugit är att jag otroligt jobbiga klasskopisar som sitter och pratar HELA tiden och när man ber dem och sluta så kaxar de emot och säger att vi pratar också. Ja kanske vi gör men visa respekt för läraren tack.


Om ingen annan gör det, så gör det själv

Nu är jag trött på att gå in på alla bloggar(som jag dagligen läser) och se att de inte har skrivit något nytt inlägg. Så slåg det mig att jag (verkligen) inte gör bättre själv.
Idag är det då "lill lördag" och ja det har inte varit pest direkt men lill lördag kändes det inte som. Kändes mer dom lill fredag, ganska kort dag, inte så jobbiga lektioner och så har jag haft roligt med mina otroligt udda med underbara kompisar


Ååååååå

Vad är det med folk enteligen? I morse när jag gick till skolan så såg jag två små fjorrrrrrisar som gick framför mig och det såg ut som dom hade en fucking spegel emellan dem. De hade på pricken likadana kläder, skor, hår väska you name it! Och nu verkar det som alla är inne i en hollister periodt. ALLA har "shoppat på hollister, jag älskar hollister det är så snyggt" ja visst det är inte jätte fult men jag ser bara en vanlig tajt tröja med en fucking mås på sig. Jag vill att ni läser detta http://carliee.blogg.se/2012/january/utkast-jan-8-2012.html så jävla bra skrivet!

HA

NU har jag bestämt. Jag ska söka till kock linje! Känns riktigt bra nu kan jag andas ut lite.


Känslan som känns

Jag har sett det får alla vinklar. Tänkt negativa och positiva saker. Inte brytt mig och brytt mig för mycket. Jag har försökt ta tag i det jag har skitit i det. Men det gå inte att missta att känslan jag känner är att allt tas ifrån mig.


Sjukt

Ja jag har inte skrivit på länge med det beror på att jag har halsfluss. Jag kunnde inte gå på nyårsfest jag låg istället och nästan gärt för att det kändes som jag skulle dö. Men nu tar jag medicin så det känns lite bättre.


RSS 2.0