Jag tar bort nagellack

Du får se min fina mage och hur jag tar bort nagellack


Nervös


Oinspirerad

Vad ska jag skriva om eller vlogga om?


Nej

Nu har jag haft ont i huvudet hela dagen och jag tror nästan att jag håller på att bli sjuk. Det får bara inte hända! Jag har sista proven i skolan snart och jag kan inte missa det.


Bugg

Nu ska jag åka och dansa även fast jag är trött. Har försökt att dricka lite vatten för att få energi eller bli pigg... Jag bara dricker vatten för att.


Nu är jag en äkta kvinna

Jag har börjat tänka i listor. Och när du gör det är du en äkta kvinna. Exempelvis just nu har jag fyra listor. En för skolan, en inför balen, en inför teatern och en social livs lista. Jag kan skriva en av dessa.
Skol lista
So uppsats, hinduismen
Nationella i engelska
Nationella i matte
Nationella i spanska
Svenska grammatik prov
Hemkunskap

Jag överdriver inte det finns till och med mer på listan.


Tjuvtitt

Här får ni se lite av hur mitt hår kommer se ut den 11/6


Låt oss dansa

Som rubriken lyder så tittar jag på lets dance. Anton har hittat sin plast. Men så klart det finns ingen homosexuell kille som inte kan dansa. :)
Snart är skolan slut och sommarn börjar. Men först ska jag ha uppvisning med teatern, gå på konsert och gå på bal.


Essie


Idag köpte jag Essie nagellack. Och fy fan vad bra det är. Jag köpte ett vårdande lack som man tar först, en rosa röd pastell färg och ett över lack. Det bra med Essie är att det torkar snabbt och det finns flera vårdande lack. Det är precis vad mina naglar behöver för de är så sköra och korta. Så om du ska köpa nagel lack köp Essie.
Ända negativa är priset men nu var det 25% rabatt på alla Essie nagellack på kicks. Detta är inte reklam, jag bara tipsar er om en väldigt bra produkt. :)


Apelsin

Jag äter


Tema dag

Idag har vi paratat om onskan.


Hjälp

Igår såg jag två mysko typer på varsin cykel stå och stirra på grannarnas hus och möjligtvis vårat. Pappa har nu åkt till jobbet så jag ligger i min säng och kan inte somna om för jag tror att någon kommer bryta sig in när som helst.


Back on track


Vinkel problem


Hjälp

Vad ska jag skriva eller prata om?


Neeeeeeeeeeeeeeeej

SNÖ!:0


Skaffa GIFboom

Ocharmiga vinklar och onödigt prat om min påskhelg


Å darling

Jag ligger i mon säng och gör inget. Mamma och jag skulle ha åkt och kollat klänningar men det blev inte av, så nu sitter jag och har skuldkänslor. Ikväll blir det kul i alla fall.


En helt onödig video på min hund Molly

Bajs


Hallelulja

Home sweet home.


Hem

Idag kommer jag hem. Halleluja säger jag bara. Är troligtvis hemma vid 18. Yay


Tråkigt

Mamma och Mathias sitter och lägger pussel, Emil och Martin är ute och leker/bråkar och jag sitter och har tråkigt. Jag skulle kunna ta bussen hem men då kommer problemet att jag inte har någonstans att bo. Årkar inte vara på landet när man bara sitter och tittar på tv eller äter. Det är lov och jag har sovit tillräckligt nu, jag vill cykla, gå på bio, springa, ha kul men kompisarna. JAG VILL HEM


En fråga

Någon som vill se lorax eller Snövit filmen med mig efter att jag kommit hem på onsdag?


Saker jag vill göra just nu:

Titta på 2 bio filmer efter varandra
Shoppa men vännerna
Äta bj
Vara hemma


När mörkret faller

Då går jag i bekymmer som skrämmer mig.
Jag tänker på alla hemska och trovärdiga saker som kan hända.
Alla ligger och sover.
Allt är tyst men mitt hjärta slår så hårt att det hörs i hela huset.
Jag vill skrika springa, ta med mig saker, lämna saker, överge personer och fly med andra.
Varför ska mörkret vara så läskigt?
Förr, när jag var liten, trode jag det fanns häxor som flög in i mitt rum och skulle ta mig om jag inte låg helt under täcket.
Nu finns det mer logiska tankar och det är mera skrämmande.


Glad påsk

Bara för att vara trevlig säger jag glad påsk. Årkar inte skriva mer än så.


Jävel

Fick klänningen och skorna idag. Klänningen var för liten men skorna passade. Det jobbiga är att klänningen var skit snygg men jag fick inte den över bysten. Så det blir att gå till en person som kan sy upp en liknande.


Jahop

Herregud vad folk är deppiga. Alla skriver att de gråter och att jag ska skita i allt. Känns som jag är den enda som är lite pepp på livet. Camilla och Amanda livet blir bättre, ge inte upp. Det finns folk där ute son älskar er och tre av dom är jag, Tove och Jane. (känns väldigt klichéigt)


Gymp jävel

Gympa idag. Behöver jag säga mer. I alla fall pratade jag med min "kära" gympa lärare och jag kommer få hålla en bugg lektion. Yay. Kan inte vara gladare än vad jag är nu.
Detta gjorde Amanda mot min telefon.


Haters gonna hate


Bichtes

Tjaa tjaa
Idag har jag chillt med älsklingen vi hade så kul :) måste göras igen. Och ikväll ska jag ha träning. Kötta. Jag måste köpa shorts och linne till sommaren. Woop woop
Aka puss puss på er
Ps älskar er alla fiiiiina läsare


Untitled Video


Haha

April april!!!


Flytta

Jag ska då flytta. Pappa ringde igår och sa att vi ska flytta. Ja min pappa ringer och säger viktiga saker över telefon. Jag tycker att det inte ska bli kul för jag har bott i det gula lilla huset sen jag var ett år. Men vi får se pappa kollar just nu lägenheter. Man vet aldrig jag kanske älskar den nya lägenheten.


RSS 2.0